A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Дата: від до Скинути

4 жовтня Всесвітній день тварин

4 жовтня Всесвітній день тварин .Учні 4 класу завітали на презентацію виставки « Милосердя робить світ кращим» до шкільної бібліотеки/

14:53 04.10.2023

День шкільного молока

     Наш ліцей долучився до проєкту День шкільного молока, в рамках якого було проведено ряд заходів,які були спрямовані на популяризацію молочної продукції. Для молодших школярів було проведено уроки,зокрема у День шкільного молока у 4-му класі пройшла молочна виставка. На якій було представлено молочні продукти домашнього та промислового виробництва. Метою заходу було показати різноманітність молочної продукції,її життєво важливу роль у раціоні кожної людини . Діти ознайомилися із назвами різних виробників даної продукції, навчилися визначати склад даного продукту, термін придатності, умови зберігання, місткість. Звернули увагу на велику і різноманітну кількість тари для таких товарів, довели ,що дизайн упаковки відіграє важливу роль. По закінченню уроку - виставки діти скуштували па стерилізоване молоко кількох виробників. Було дуже цікаво та корисно. У 2- му класі діти в ігровій формі розповіли і показали одноліткам,де береться молоко. На іграшковому полі розмістили тваринок , які пасуться для того,щоб малюки і дорослі мали корисну та смачну продукцію. Також молодші школярі долучилися до конкурсу малюнків на молочну тематику. Шкільний психолог провела години спілкування, на яких діти створювали колажі про різноманітність молочної продукції, взяли участь у цікавій вікторині. Для старшокласників вчителі – предметними провели уроки. В курсі географії для 9-го класу, вивчаючи господарство України є тема «Виробництво харчових продуктів, напоїв» В економіці України харчова промисловість посідає одне з провідних місць та є важливою експортною галуззю. До складу харчової промисловості входить молочна промисловість яка виробляє різноманітну продукцію на основі молока На конкретних прикладах вчитель розкрила тему щодо молочної продукції. В 10-му класі на уроках біології проведено практичну роботу візуалізація результатів власних досліджень на тему «Молочні продукти,склад,експорт, виробництва» На основі досліджень учень перевірив країни – виробники молочної продукції, місце України в світовому ринку виробництва, порівняв ціни на молочну продукцію і в країнах ЄС з 2020 по 2022рік,дав оцінку експорту молочної продукції , вказавши на важливість і значення молочної продукції. Серед учнів 6-го класу було проведено анкетування про важливість молочної продукції в житті людини. Матеріали висвітлено на сторінці у facebook          https://www.facebook.com/katerinopil.school2

09:54 04.10.2023

День працівників освіти

Щедра педагогічна осінь Катеринопільського ліцею № 2 Напередодні Дня працівників освіти у Катеринопільській селищній раді відбулось нагородження вчителів, які мають значні досягнення у професійній діяльності. Серед них –вчителі Катеринопільського ліцею № 2. Мандрика Л.В. директор ліцею, за вагомий особистий внесок по створенню безпечного освітнього простору для учнів та розвиток матеріально-технічної бази ліцею і філій. Голуб Л.В. педагог-організатор, за організацію виховної роботи під час дистанційного навчання. Логачева Т.А. завідувач Вербовецькою філією, за професійне керівництво та організацію освітнього процесу. Катраненко О.П. вчитель трудового навчання, за підготовку учнів, переможців І етапу та учасників ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. Снігур І.Ю. вчителька англійської мови, за значні досягнення у підвищенні власного професійного розвитку та застосування інформаційних технологій у освітньому процесі. Кучеренко О.М. вчителька початкових класів, за якісну підготовку учнів початкової школи до наступних класів. Давидиба Т.П. соціальний педагог, за науковий підхід до організації соціального захисту дітей. Коваленко В.В. вчитель історії, за високий рівень знань учнів з історії України та результати на здачі ЗНО.

13:06 03.10.2023

«21 вересня - Міжнародний день миру»

          Міжнародний день миру щорічно відзначають 21 вересня. Найбільше щастя для людини - це мир. Символом миру з давніх-давен вважався голуб, який приносить у дім щастя, лад і спокій. З учнями закладу була проведена бесіда «Що для мене мир», діяла тематична викладка «21 вересня - Міжнародний день миру», а також взяли участь у акції « Ми за Мир».

11:00 21.09.2023

«Книга – ключ до знань»

      20 вересня відбулася зустріч наймолодших учнів ліцею з бібліотекою: «Книга – ключ до знань». Екскурсія супроводжувалась розповіддю бібліотекаря, яка ознайомила учнів із чарівним світом книги. Діти із задоволенням мандрували, гортаючи одну за одною яскраво-ілюстровані сторінки. Провели вікторину «Чи знаєш ти казку» та дізналися як правильно користуватися книгою. А на закінчення переглянули відео «Незвичайні бібліотеки світу»

13:54 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено