A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

В Катеринопільській територіальній громаді продовжуюється ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». 12 березня 2024 року в спортивному залі селища Катеринопіль відбулись змагання по баскетболу серед команд дівчат 2010 року  народження  і молодше. Вихованки нашого ліцею прийняли активну участь в цьому турі і вибороли ІІІ місце.

17:58 13.03.2024

Засідання педагогічної ради

Цього дня під  керівництвом директора ліцею Мандрики Л.В. проведено засідання педагогічної ради закладу. На порядок денний були винесені такі питання: 1. Про стан викладання предмету історія в закладі (доповідав Фартух П.С.- заступник з НВР);  2. Про здоровозбережувальні технології та застосування їх в навчальному закладі  (доповіла Юрпольська В.М.- заступник з ВР); 3. Діагностика психологічної готовності учнів 7 - х, 9 - го класів до вибору допрофільного та профільного навчання  (доповідала Трюхан Л.В. - психолог ліцею).  4. Про хід атестації педагогічних працівників у 2024 році (доповідала Логачева Т.А. - відповідальна за атестацію вчителів закладу).                                           По даних питаннях члени педагогічної ради прийняли відповідні рішення.

14:25 11.03.2024

Величне слово Кобзаря.

    7 березня в 7-А класі відбулася виховна година, приурочена 210 річниці від дня народження Т. Шевченка. Учні переглядали відео, декламували поезії видатного земляка, відповідали на питання вікторини. Підготувала та провела цікавий захід студентка - практикантка Львівського національного університету ім. І. Франка Фролова Дар'я  Віталіївна. Учні з цікавістю слухали вчителя та активно спілкувалися під час заходу. На уроці були присутні вчителі ліцею: класний керівник Юсько Л.А., заступник директора з виховної роботи Юрпольська В. М. та керівник практики, вчитель англійської мови Вовкотруб Л.В.

13:38 08.03.2024

Літературна гостина

     7 березня у нашому закладі відбулася літературна гостина з вікториною за творчістю Т.Г.Шевченка до 210-ї річниці від дня народження.  Учні дев'ятого класу доєдналися до святкових заходів, з цікавістю відповідали на запитання вікторини, відкрили нові грані творчості та життя митця.

15:54 07.03.2024

Стежками Тараса!

     З нагоди 210 річниці дня народження Великого українського генія, поета, письменника та художника Тараса Григоровича Шевченка  учні 3 класу, під керівництвом класовода Король Зінаїди Анатоліївна, провели урочисте свято "Тарасовими стежками". Діти взяли участь у вікторині: "Що я знаю про Тараса Шевченка?", декламували вірші поета, співали пісні, розповідали про свої заздалегідь намальовані малюнки до його творів. Також  переглянули фільм "Життя і творчість Тараса". Підсумком свята став неперевершений "Заповіт", в якому Тарас Григорович висловив непереборну любов до своєї рідної неньки - України, заповів і нам її любити і берегти.

12:13 07.03.2024

Малюємо від душі

З 19 по 2 лютого у нашому закладі пройшов тиждень образотворчого мистецтва під гаслом «Творимо від душі». Залучення дитини до мистецтва створює основу естетичного виховання. Низка заходів предметного тижня була направлена на створення зв’язку між внутрішнім світом дитини та його оточенням. Основна мета тематичного тижня - виявити дітей, які захоплюються малюванням, розвинути уяву та фантазію, виховати естетичний смак тапатріотичні почуття.

14:04 03.03.2024

НМТ-2024: КАЛЕНДАР ПРОВЕДЕННЯ

Наказом Міністерства освіти і науки України затверджено календарний план організації та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту (НМТ). Тестування проходитиме під час основних і додаткових сесій: основні: 14 травня – 25 червня;  додаткові: 11–19 липня. Відповідно до наказу також передбачено два періоди реєстрації осіб, які бажають узяти участь в НМТ, —  основний та додатковий.  Основний етап       реєстрації осіб для участі в основних сесіях НМТ триватиме з 14 березня до 11 квітня включно.  До 15 квітня зареєстрований учасник матиме змогу в персональному кабінеті внести зміни (вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні / за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ). У додатковий період (10–15 травня) матимуть змогу зареєструватися для проходження НМТ під час додаткових сесій особи, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду реєстрації, та ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 19 травня.  З 08 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня. З міркувань безпеки ми не публікуватимемо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. Наполегливо рекомендуємо учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека і їхня, і організаторів НМТ. Інформацію про результати основних сесій НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено в персональних кабінетах учасників до 2 липня, додаткових сесій – до 26 липня.   

13:50 03.03.2024

ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

У п'ятницю, 1 березня 2024 року, в спортивному залі селища Катеринопіль продовжилися Всеукраїнські змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги» з футзалу. В фінальній грі зустрілися команди Катеринопільського ліцею №1,  Катеринопільського ліцею №2 та Вікнинської гімназії. Гра була насичена багатьма цікавими та хвилюючими моментами.  Наш навчальний заклад посів ІІІ місце.

13:01 01.03.2024

В королівстві шашок

      Гра в шашки - одна з форм розвитку математичних здібностей у дітей. Тренування в шашки розвивають логічне мислення, кмітливість,просторову уяву і пам’ять, виховує посидючість. Діти стають зібраними,самокритичними, самостійно думають і приймають рішення боротися до кінця. З 27-29 лютого 2024 року у нашому навчальному закладі відбувся турнір під гаслом «Два роки незламності» для учнів 5-11 класів. Призерами серед учнів5-6 класів стали : І місце-6-Б клас; ІІ місце-5-Б ; ІІІ місце-5-А ; ІVмісце-6-А; Серед учнів 7-8 класів: І місце - 7-А клас; ІІ місце – 8-Б клас; ІІІ місце-7-Б клас ; ІVмісце- 8-А клас; Серед учнів 9-11 класів: І місце - 10 клас; ІІ місце – 9 клас; ІІІ місце-11 клас . Всі класні колективи нагороджені дипломами.

12:34 01.03.2024

Слово - то мудрості промінь, слово, то думка людська.

       25 лютого виповнилося  153 роки  від  Дня народження  відомої  української поетеси, письменниці  Лесі Українки.  В  Катеринопільському  ліцеї №2   був проведений   тематичний  захід  приурочений цій події. Метою якого було ознайомити учнів  з  життєвим  та творчим шляхом поетеси.  Учні переглянули презентацію з біографіі  Лариси Петрівни Косач, провели вікторину «Що ми знаємо про Лесю Українку», читали уривки з її поезії та переглянули  мультфільми  «Біда навчить», «Чого в лісі не буває», які створені за мотивами її творів.

14:38 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено