A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Дата: від до Скинути

«Клас безпеки – це потреба та необхідність сьогодення»

        У  Катеринопільському  ліцеї №2 завдяки проєкту «Клас безпеки – це потреба та необхідність сьогодення»,  який реалізовано за фінансової підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» у межах конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!»,  дообладнано клас безпеки, у якому учні навчаються правилам безпечного життя, проводять тренінги з цивільного захисту та домедичної допомоги, а також уроки з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності.

14:48 25.12.2023

Заходи з Безпеки життєдіяльності

Сьогодні, 22 грудня, в Катеринопільському ліцеї №2 розпочався тиждень заходів з безпеки життєдіяльності. Першими стартували 5- Б, 7-А, 8-Б, 11 класи. Для середньої ланки вчителем ОБЖ Катраненком О.П. було підготовлено цікаві вікторини, конкурси, відео для перегляду. Також провели захоплююче практичне заняття на швидкість одягання костюма пожежника. Класні керівники Давидиба Т. П., Юсько Л.А., Вовкотруб Л. В. ретельно підраховували бали та слідкували за дотриманням умов конкурсу. Всі учні були дуже активними та отримали багато задоволення. В 11 класі серед дівчат було проведено  практичне заняття з надання першої медичної допомоги  в умовах воєнного стану. Медсестра закладу Піщана Л.П. наочно провела заняття, де були задіяні одночасно учні 5-Б і 11 класів. Такі заходи дають дітям можливість наблизитися до  дійсності та реагувати на різні небезпеки грамотно і швидко.

18:00 22.12.2023

«Олімпіс 2023 - Осіння сесія»

Четвертокласники: Гречана Вероніка, Кацевич Матвєй, Стеценко Амалія, Лисогор Тимофій - переможці Міжнародного дистанційного конкурсу з української мови, математики, англійської мови, Я досліджую світ, інформатики. Усі учасники нагороджені дипломами l , ll , lll ступенів.

22:14 20.12.2023

«Таємний Миколай для ЗСУ»

        З 30 листопада по 5 грудня у нашому закладі проходила акція «Таємний Миколай для ЗСУ». Учні, вчителі, батьки зібрали для наших земляків-захисників теплий одяг, продукти харчування, ліки, речі першої необхідності, засоби гігієни. Діти виготовили обереги, написали листи захисникам, передали малюнки. Було сформовано понад 30 ящиків і передано нашим воїнам - землякам.

21:26 12.12.2023

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ

               З 4 грудня по 8 грудня 2023 року у ліцеї був проведений тиждень Психології. Він розпочався з психологічної акції «Подаруй усмішку другу». Протягом тижня учасникам освітнього процесу було запропоновано багато різноманітних і цікавих форм роботи. Учні початкової школи мали можливість перевірити свої знання та кмітливість у грі «Розкажи казку», у якій діти складали з пазлів малюнки до відомих українських казок; знайомилися з презентаціями «Подорож до країни дружби та добра», переглядали мультфільми про дружбу. Учні 5 - 8 класів стали учасниками годин психолога «Я, ти, ми – друзі назавжди», «Уроки ввічливості», а також у занятті з елементами тренінгу «Твори добро з любов’ю». П’ятикласники виготовили колаж «Сонце доброти». Старшокласники опрацювали тест із профорієнтації «Визначення типу майбутньої професії», а також стали учасниками годин психолога «Індивідуально–психологічні особливості та професійне самовизначення». Педагогічні працівники ліцею ознайомитися з порадами «Вплив емоційного стану на здоров’я та навчання дитини», «Як викликати інтерес у підлітка до навчання», а також взяли активну участь у психолого – педагогічному семінарі «Психологічні особливості розвитку мотивації до навчання здобувачів освіти». Батьки учнів не залишилися поза увагою. Вони отримали поради «Чим зайняти дитину у вільний час». Тиждень психології допоміг учасникам освітнього процесу стати дружніми, товариськими, толерантними у спілкуванні. А супутниками творчого процесу стали гарний настрій та дружні посмішки.

12:36 09.12.2023

Національний тиждень читання

      В Україні стартує Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція “Національний тиждень читання”. Цьогоріч вона триває з 4 до 10 грудня 2023 року та проходить під гаслом “Бути своїми”. Катеринопільський ліцей №2 підтримує ініціативу Українського інституту книги та долучається до цієї акції. Мета цього тижня об’єднати український народ, спонукати до вивчення мови, розвивати культуру читання серед українців, а також привернути увагу до українського книговидання та літератури. Через книгу ми відкриваємо для себе історію та традиції нашої країни. Читання є важливим як у мирний час, так і у часи випробувань, які випали на долю нашої держави. Воно допомагає нам стати вихованими, сильними та гідними громадянами України.

13:30 08.12.2023

Українська хустка – оберіг із маминих долонь

 7 грудня – Всесвітній день української хустки, яка є невід’ємною частиною української культурної спадщини. Хустка для українок – це не просто головний убір- це річ символічна, знакова і є нашою культурною спадщиною.

18:09 07.12.2023

День Збройних Сил України

    Збройні сили України – Слава, гордість, міць країни! Під таким гаслом,  6 грудня, пройшов загальноліцейний патріотичний виховний захід. Учні зі щирою вдячнісю звернулися до хлопців та дівчат, що з честю несуть військову службу і захищають рідну неньку – Україну. Під час заходу хвилиною мовчання вшанували загиблих випускників закладу : Захарова П., Найденка С., Мандрики В., Драного В.,Тимчука  Р., Товта В., Радняного О., Задвернюка В., Снігура Р., та поклали квіти до пам’ятної меморіальної дошки.

17:08 06.12.2023

Бажаємо всім захисникам України міцного здоров’я, достатку, здійснення усіх мрій та бажань.

               День Збройних сил України був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Свято відзначається щороку 6 грудня − в день прийняття в 1991 році Закону України «Про Збройні сили України».

00:40 06.12.2023

Пам’яті жертв Голодоморів…

 Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. Голод обраний комуністичним тоталітарним режимом, як зброя геноциду проти нації, який забрав життя мільйонів українців.

17:50 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено