A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Дата: від до Скинути

Вічна память...

З невимовним болем та глибоким сумом педагогічний та учнівський колективи Катеринопільського ліцею №2 сприйняли звістку про смерть вчителя математики, голови профспілкового комітету Вишемірської Альони Анатоліївни.

09:28 02.12.2022

«Зігрій солдата»

Районним  профспілковим комітетом оголошено акцію «Зігрій солдата», Катеринопільський ліцей №2 долучився до цієї важливої справи. Було зібрано кошти для закупівлі воску для свічок, бляшанки для заливки і свічки.

11:52 11.11.2022

День української писемності та мови

Сьогодні свято української мови та писемності, день, коли у нас є нагода вклонитися Слову, його красі та виразності, влучності та розмаїттю. Мова, як величний Дніпро, увібрала крапельки, струмочки, потічки слів, приказок, думок, текстів, живого спілкування.

13:25 09.11.2022

ВИШИВАНКА – це вже не просто одяг

Діти групи продовженого дня щиро вітають усіх українців з Днем вишиванки!ВИШИВАНКА – це вже не просто одяг, а символ української Нескореності, Свободи, Солідарності, Єдності. Це історична пам’ять нашої нації. Наш генетичний код. Пам’ятаймо, якого ми роду, де наше коріння, єднаймо покоління, шануймо своє, справжнє! Тож нехай вишиванка охороняє вас і вашу родину! Зі святом!

10:47 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено