A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

ВСЕУКРАЇНСЬКА ПАТРІОТИЧНА ОНЛАЙН - РУХАНКА

Привіт, друзі, якщо ми вже тут – це означає, що разом з вами  доєдналися до наймасштабнішої Всеукраїнської патріотичної онлайн-руханки до Всесвітнього дня руху заради здоров’я. Поставимо новий рекорд разом!

12:59 10.05.2024

День Європи

Традиція святкування Дня Європи була започаткована багато років тому. Її метою є відзначення миру і єдності народів, які населяють європейський континент. Цьогоріч Україна вдруге відзначатиме День Європи 9 травня. Ця дата – чудова нагода висловити вдячність Європейському Союзу за підтримку та допомогу для протистояння російській збройній агресії. Зараз ми на шляху до перемоги у боротьбі за незалежність, демократію та відновлення миру!  В нашому навчальному закладі були проведені виховні заходи до дня Європи, вікторини,  переглянуто документальні відеоролики про історію виникнення святкування дня Європи в Україні.

16:22 09.05.2024

День пам'яті та примирення

8 травня Україна, як і вся Європа відзначає День пам'яті та примирення.  Учні нашого закладу вшанували та схилили голову перед пам’яттю тих, хто кинув виклик нацизму і здобув ПЕРЕМОГУ, а також вшанували усіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років.    Уже втретє Україна зустрічає День пам’яті та примирення в умовах жорстокої війни, що знову змушує нас усвідомити цінність пам’яті про полеглих героїв та підтримати воїнів, які ціною власного життя обороняють нашу землю від загарбників.  Лідери учнівського самоврядування доєдналися до флешмобу "Шаную полеглих - єднаю покоління"  Нехай пам’ять про тих, хто боровся за Україну в минулому, буде вічною!   Слава тим, хто боронить її сьогодні

10:38 08.05.2024

АКТУАЛЬНО

6 травня відбулося чергове засідання педагогічної ради ліцею. На розгляд та обговорення педради були винесені питання про самооцінювання якості освітньої діяльності за напрямом спостереження «Освітнє середовище» з яким виступив заступник директора з навчально-виховної роботи Фартух П.С.  З питанням звільнення учнів 4-х класів опорного закладу та Вербовецької філії, учнів 9-го класу та 11-го класу ліцею від складання державної атестації виступила директор ліцею Мандрика Л.В. З даного питання заклад керується Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року». Педрада ухвалила звільнити учнів 4-х, 9-го та 11-го класу від складання ДПА.    З доповіддю про виконання Освітньої програми Катеринопільського ліцею №2 за 2023-2024 навчальний рік виступив Фартух П.С.      На педраді розглянуто питання «Про вибір та замовлення підручників» з Всесвітньої історії та Історії України для учнів 11-го класу на 2024 - 2025 навчальний рік.

19:43 07.05.2024

Поїздка в Мельники

Мельники - самісіньке серце Холодного Яру, з якого йде потужна холодноярська  енергетика, що заряджає все навколо. Відчули цю енергетику і учні 4-го класу Катеринопільського ліцею номер 2, які відвідали мистецький фестиваль «Крутий заміс». Діти долучилися до майстер класів ліпки з  глини, гри на нетрадиційних музичних інструментах. Ще діти шукали в соломі міфічного Сонцезара, переглядали навики танцю бойового гопака,  смакували  смачним обідом. Також відвідали Троїцько - Мотронський жіночий монастир і пам’ятник природи 1100 літній дуб Максима Залізняка. Батьки та учні 4 класу дякують організаторам за цікаву і захоплюючу поїздку .

17:09 27.04.2024

26 квітня - Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

      26 квітня світ згадуватиме день, коли сталася аварія на Чорнобильській атомній електростанції.                             Щорічно 26 квітня згадуємо аварію на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою техногенною катастрофою XX століття. Тоді радіоактивний цезій забруднив 3/4 території Європи, мільйони людей отримали значні дози опромінення, приблизно пів мільйона з них померли від наслідків радіації. 

15:46 25.04.2024

ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

В Катеринопільській територіальній громаді продовжуюється ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». 12 березня 2024 року в спортивному залі селища Катеринопіль відбулись змагання по баскетболу серед команд дівчат 2010 року  народження  і молодше. Вихованки нашого ліцею прийняли активну участь в цьому турі і вибороли ІІІ місце.

17:58 13.03.2024

Засідання педагогічної ради

Цього дня під  керівництвом директора ліцею Мандрики Л.В. проведено засідання педагогічної ради закладу. На порядок денний були винесені такі питання: 1. Про стан викладання предмету історія в закладі (доповідав Фартух П.С.- заступник з НВР);  2. Про здоровозбережувальні технології та застосування їх в навчальному закладі  (доповіла Юрпольська В.М.- заступник з ВР); 3. Діагностика психологічної готовності учнів 7 - х, 9 - го класів до вибору допрофільного та профільного навчання  (доповідала Трюхан Л.В. - психолог ліцею).  4. Про хід атестації педагогічних працівників у 2024 році (доповідала Логачева Т.А. - відповідальна за атестацію вчителів закладу).                                           По даних питаннях члени педагогічної ради прийняли відповідні рішення.

14:25 11.03.2024

Величне слово Кобзаря.

    7 березня в 7-А класі відбулася виховна година, приурочена 210 річниці від дня народження Т. Шевченка. Учні переглядали відео, декламували поезії видатного земляка, відповідали на питання вікторини. Підготувала та провела цікавий захід студентка - практикантка Львівського національного університету ім. І. Франка Фролова Дар'я  Віталіївна. Учні з цікавістю слухали вчителя та активно спілкувалися під час заходу. На уроці були присутні вчителі ліцею: класний керівник Юсько Л.А., заступник директора з виховної роботи Юрпольська В. М. та керівник практики, вчитель англійської мови Вовкотруб Л.В.

13:38 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено