A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Дата: від до Скинути

Зігріємо воїна сердечко

Зігріємо воїна сердечко Напередодні Дня закоханих учні 3-го класу виготовили Лепбокс, який назвали «Зігріємо воїна сердечко». Діти наповнили його тими речами, які хоча б на хвилинку зігріли серце і душу нашим захисникам. Це і солодощі,кава,чай, обереги,малюнки, листи, теплі носки. Сьогодні усі разом відвідали волонтерський центр і передали Лепбокс нашим волонтерам. Метою цього заходу було висловити свою любов,повагу,вдячність та підтримку нашим славним ЗСУ від маленьких учнів 3 класу ліцею №2.

11:57 16.02.2023

14 лютого – Міжнародний день дарування книг!

14 лютого – Міжнародний день дарування книг! Книга рятує душу від здерев’яніння... (Т. Г. Шевченко) Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях: і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає». 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books, Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. Можливо, подарована книга надасть відповіді на питання тому, кого вони хвилюють, для інших – стане джерелом натхнення, яскравих вражень та емоцій, або навіть дороговказом у житті.Частіше заглядайте до скарбниці духовності – книг, із яких б'є невичерпне джерело мудрості! Учні 5-А класу Катеринопільського ліцею №2 приєдналися до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу» і передали до бібліотеки ліцеюдитячу літературу.

12:51 15.02.2023

Подарунок від земляка

Щиро дякуємо за подаровані книги! Останнім часом значно зросла кількість людей бажаючих поділитися з бібліотекою своїми книгами. Напередодні Міжнародного дня дарування книги Катеринопільський ліцей № 2 отримав у подарунок від нашого земляка, Фурмана А.В., серію книг психологічного характеру. Ці книги стануть у нагоді для подальшої роботи педагогічних працівників. А.В.Фурман народився у с. Криві Коліна на Черкащині у 1957 році. Закінчив Корсунь-Шевченківське педагогічне училище ( 1976р.) 1980р. закінчив з відзнакою загальнотехнічний факультет Київського педагогічного інституту ім.. Горького, у 1982 - річну аспірантуру цього ж навчального закладу. З 1980- 1985рр працював учителем і заступником директора Жулянської середньої школи Києво- Святошинського району. 1986-1993рр.- старшим і провідним науковим співробітником НДІ психології МО України. 1994-1999рр. - завідувачем кафедри експериментальних систем освіти Державної академії керівних кадрів освіти МОУ Країни м.Київ. З листопада1999р. очолює Інститут експериментальних систем освіти 2007-2008рр. – завідувач кафедри психології Кримського гуманітарного університету м.Ялта ( АР Крим) 2004 р.- член Координаційної ради і голова осередку громадянського об”єднання « Всеукраїнська соціальна Рада» в Тернопільській області З 2014р. - голова ГО « Інтеленкуальний штаб громадського суспільства» Із серпня 2003 по травень 2021 року- завідувач кафедри психології та соціальної роботи. А.В.Фурман підготував 20 кандидатів наук, 7 кандидатів педагогічних наук. Автор біля 500 наукових праць. Нагороджений знаком «Відмінник освіти України», Почесною грамотою МОН України, нагрудним знаком « Відмінний прикордонник» (ІІст.) Державної прикордонної служби України, Почесною грамотою МОН АР Крим, Почесною відзнакою міського голови Тернополя, грамотою управління освіти і науки Тернопільської ОДА, Лауреат Загальнонаціональної громадської акції «Флагмани освіти і науки України». Колектив Катеринопільського ліцею №2 висловлює щиру подяку Фурману А.В. Ця подарункова література є справжнім скарбом для працівників нашого ліцею. Ми впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки та допомагатимуть у забезпеченні освітнього процесу. Щиро зичимо творчого натхнення авторові, нових креативних книг та процвітання.

08:46 14.02.2023

Співчуття

Колектив Катеринопільського ліцею №2 висловлює співчуття рідним

12:19 20.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено