A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Дата: від до Скинути

ОБЕРЕЖНО ГРИП

Грип – високозаразне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті.  Симптоми грипу схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями, але є набагато небезпечнішим. Тому перші симптоми ГРВІ вимагають особливої уваги.

16:13 01.02.2024

Тиждень історії

26 січня, у п'ятницю, в 6-А класі було проведено урок історії в ігровій формі. Після вивчення нового матеріалу учні пограли в історичну гру, яка складалася з трьох частин: бліц-запитання, складання історичного терміну з певного набору букв, розміщених в довільному порядку та дивоглядок, коли один учень шляхом жестів і міміки показує класу певне історичне поняття, а інші учні мають його відгадати. Гра виявилася цікавою, діти отримали задоволення і  одночасно, проявили себе у знанні історії.

19:03 29.01.2024

"Битва під Крутами: вони були такими молодими".                                                                                                        

      Бій під Крутами став символом героїзму та відданості юного покоління в боротьбі за незалежність України. Молоді хлопці, стали прикладом для нащадків– незламності духу, жертовністі та сміливості!  Які 106 років тому ціною власного життя зупинили наступ кількатисячного російського війська, яке наступало на Київ і намагалося знищити молоду Українську державу. З цієї нагоди учні 9 та 10 класів провели зустріч на тему  "Битва під Крутами: вони були такими молодими".                                                                                                                                                                                Сьогодні Боротьба триває! Ми пам'ятаємо наших Героїв, всіх поколінь.

18:11 29.01.2024

« Здоров’я дітей – здоров’я нації»

Головною метою заходу було: виховувати в учнів почуття відповідальності за майбутнє нашої нації, дати розуміння важливості здоров’я для людини і для нації в цілому, формувати вміння цінувати життя та здоров’я в усіх його аспектах.

19:07 26.01.2024

Пам'яті Голокосту. Чужого болю не буває...

     На виховній годині учні 7-А класу разом з класним керівником Юсько Л.А. пом'янули хвилиною мовчання жертв Голокосту. Діти підготували повідомлення про трагедію Бабиного Яру, табори смерті і Освенцім, Майданик, Треблінка та ін.  Провели аналогію з сьогоденням... Не вмерти, а жити, євреї, українці! Нехай живе народ!

17:53 26.01.2024

Злочин і кара. Підліток і закон.

         Сьогодні, 26 січня, на виховній годині, у 8-Б класі активно обговорювалася тема прав та обов'язків підлітків. Учні написали на стікерах свої очікування від уроку, розмовляли про виконання обов'язків, статуту школи, правил, а також прав, які мають неповнолітні в Україні. В кінці уроку учні переглянули презентацію про те, що відбувається в разі порушення закону, хто і як несе  відповідальнісь.

15:34 26.01.2024

03 січня 2024 року в ліцеї відбулось засідання педагогічної ради.

03 січня 2024 року в ліцеї відбулось засідання педагогічної ради. Першим питанням, яке винесене на педраду була інформація «Про хід виконання рішень педради» з якою виступила директор ліцею Мандрика Л.В.. Директор проінформувала колектив про те, що в січні 2023 року слухалость питання «Про стан викладання предмету англійська мова в умовах дистанційного навчання». Директор озвучила, які заходи виконано по даному питанню.

12:23 03.01.2024

Вітаємо переможців ІІ (районного) етапу Конкурсу з української мови ім. П.Яцика

        Вітаємо переможців ІІ (районного) етапу Конкурсу з української мови ім. П.Яцика:   Кобець Дарина 3 клас І місце,  Петрунь Борислава 3 клас ІІ місце,      Савранська Жанна 5-Б клас І місце,      Приходько Анна 6-А клас ІІ місце, Коноваленко Вікторія 7-А клас ІІ місце

13:55 28.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено