A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

«Професійне здоров’я педагога, як ресурс творчого та особистісного росту».

Дата: 18.01.2023 11:48
Кількість переглядів: 35

  Відповідно до річного плану роботи ліцею 21 листопада 2022 р. з педагогічним колективом був проведений психолого – педагогічний семінар-практикум  на тему «Професійне здоров’я педагога, як  ресурс  творчого та особистісного росту»

 У ході семінару практичний психолог ознайомила вчителів з особливостями збереження професійного здоров’я, звернула увагу на вміння та навички подолання негативних наслідків стресових ситуацій, які сприяють емоційному розвантаженню та надала  практичні поради щодо боротьби з професійним і емоційним вигоранням.

Учасники семінару пригадали  ознаки професійного вигорання, визначили основні причини,  які його викликають. Ведуча семінару запропонувала учасникам анкети на  визначення рівня стресостійкості педагогів і емоційного виснаження та ряд вправ, які дають можливість швидко відновитися,  емоційно розвантажитися.  

 Захід пройшов у творчій дружній атмосфері, педагоги отримали  корисні знання, цікавий досвід, позитивні емоції та мотивацію щодо збереження власного здоров’я.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено