A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Катеринопільський ліцей №2

Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 18.01.2023 11:44
Кількість переглядів: 15

       Щороку  Катеринопільський  ліцей №2  приєднується до Всеукраїнської акції  «16 днів проти насильства».

    Учасники освітнього процесу були задіяні у різних заходах, які підготували практичний психолог, соціальний педагог  та   вчителі  ліцею.

Оскільки в ліцеї дистанційне навчання, то для учнів 5-11 класів всі заходи відбувалися в онлайн-форматі: години спілкування, бесіди, лекції на теми: «Що таке насилля? Як себе захистити?»,  «Насильству – СТОП!», «Ні! Насильству», «Профілактика булінгу в учнівському середовищі»,  «Права людини та дитини», онлайн-презентація «Як не стати жертвою насильства», конкурс малюнків  «Ми за життя без насильства», акція-заклик  «Серденько доброти».

    Для учнів початкової школи заходи проводилися у звичайному режимі: 1-2 класи - урок-бесіда «Моє щасливе майбутнє», перегляд тематичних мультфільмів та відеороликів. Для учнів 3-4 класів – години спілкування «Подолаємо конфлікти дружною командою».

      У рамках акції також відбулися такі заходи: 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом були проведені різноманітні тематичні години спілкування класними керівниками та психологічною службою з питання попередження розповсюдження СНІДу та ВІЛ: «СНІД – загроза для людства», «Обери життя».

    При підведенні підсумків акції учням були надані поради та рекомендації, що робити в небезпечних ситуаціях, як їх уникнути, куди звертатись за допомогою та захистити себе.  Учні також отримали буклети з порадами та номерами телефонів служб, які надають допомогу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено